1. Meniuri Corporate
 

Gustare rece - 11 piese la alegere
350...380 gr/portia

  1. Tartine cu pasta de icre
  2. Canapea de castravete cu pasta de sunca
  3. Canapea de castravete cu pasta de branza ungureasca
  4. Rulou de sunca cu pasta de hrean si branza
  5. Rulada din clatite colorate cu branza, sunca si ardei
  6. Rulada dobos (mozzarela, sunca praga)
  7. Chiftelute
  8. Rulada gordon de pui
  9. Rulada de pui cu spanac
  10. Rulada de pui cu fructe confiate
  11. Rulada de pui cu masline si branza
  12. Rulada de pui cu legume
  13. Rulada din muschiulet de porc
  14. Rulada din sunca cu pasta de branza
  15. Rosii umplute cu mozzarela
  16. Rosii umplute cu salata de vinete
  17. Rosii umplute cu surimi si sos de iaurt
  18. Rosii umplute cu pasta de branza
  19. Rosii umplute cu salata de cruditati
  20. Crochete de cascaval
  21. Crochete de orez si branza
  22. Preparat Dobos
  23. Ciuperci umplute
  24. Ciuperci umplute cu pasta de carne invelite in foaie de bacon
  25. Branza brie
  26. Branza camembert
  27. Branza cu nuca
  28. Svaiter cu struguri
  29. Branza cu ardei si masline
  30. Cascaval afumat
  31. Evantai din salam de casa
  32. Evantai din salam de vanzat
  33. Evantai din salam de Sibiu
  34. Salam Milano
  35. Salam unguresc
  36. Floare din salam Sinaia
  37. Muschi file
  38. Muschi tiganesc
  39. Muschi montana
  40. Cotlet crud afumat
  41. Sunca praga
  42. Pepene cu sunca (prosciutto e melone)
  43. Piersici cu branza
  44. Spek pe grisine
  45. Masline verzi
  46. Masline negre
  47. Masline calamata
  48. Masline cu gogosar
  49. Ecler cu salata de ciuperci
  50. Rulada saorma cu branza
  51. Terina din ficat de pui cu morcov
  52. Masline imbracate in branza cu condimente

Supe

  1. Supa de gaina cu garteni
  2. Supa de gaina cu tascute
  3. Supa de gaina cu taitei
  4. Supa gulas

Ciorbe

  1. Ciorba taraneasca de vacuta/porc
  2. Ciorba de pui ala grec
  3. Ciorba de perisoare
  4. Ciorba de burta


Meniuri Corporate


Când vine vorba de recepții, sunt alternative din belșug care să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi și exigente cerințe. Noi am făcut o selecție și supunem atenției cele mai recente tendințe culinare, pentru a vă asista în planificarea meniului evenimentului dvs.

Propunerile noastre sunt mai clasice sau mai avangardiste, cu note autentice de condimente, ingrediente și metode de gătit inspirate din diferite culturi ale lumii. Însă considerăm binevenite orice sugestii și preferințe din partea dvs.

Royal Calugareni

Gustarea rece - este compus din 11 piese la alegerea dumneavoastră, din 52 de propuneri.

Supe - Ciorbe - gasiti propunerile de unde puteti alege supe sau ciorbe.

Fel principal – grație varietății lor, cărnurile permit prepararea unor feluri nenumărate. La jar, la cuptor, condimentate sau gratinate, savoarea lor nu încetează să ne încânte simțurile! Alegeți unul sau două feluri de carne și puneți originalitatea în valoare alături de o garnitură și un sos.

Open Bar – pachetul de băuturi alcoolice și răcoritoare în sistem de consum nelimitat vine să completeze oferta ospățului boieresc.

Meniul ROYAL include:

  • Bauturi racoritoare
  • Cafea
  • Bere Heineken
  • Vin rosu/alb
  • Bufet sampanie ... la discretie !

Tort festiv - fie că au păstrat loc sau nu, oaspeții reușesc întotdeauna să savureze desertul. Alegeți din cele peste 15 modele, compoziția și forma care vă plac. pentru invitati se ofera - pachete invitati si prajituri pe mesele invitatilor.

Masa fructe exotice - Royal Calugareni

Masa fructe exotice - pentru deliciul dvs oferim la alegere si masa cu fructe exotice.

Pentru iubitorii de dulce, fântâni cu ciocolată curgătoare sunt în centrul atenției. Bucățele de fructe proaspete pe bețișoare de lemn așteaptă să fie scufundate în crema lăptoasă și bogat aromată.

Tratarea oaspeților cu anumite feluri de mâncare preferate este un mod de exprimare despre cultura familială și experiențele de călătorie. Oaspeții pot afla mai multe despre mâncărurile alese printr-o explicație în scris pe cardul de meniu sau anunțat în timpul unui toast.

Discount 25% pentru zilele de Vineri si Duminica !

Echipa de opatari - Royal Calugareni

Echipa de ospatari se stabileste in functie de numarul
de invitati (extra meniu)

Se oferta la cerere decor sala !

Grație varietății lor, cărnurile permit prepararea unor feluri nenumărate. La jar, la cuptor, condimentate sau gratinate, savoarea lor nu încetează să ne încânte palatul gustativ! Alegeți unul sau două feluri de carne și puneți originalitatea în valoare alături de o garnitură și un sos.

Preparate de pui

  1. Pulpe de pui dezosate la cuptor
  2. Pulpe de pui dezosate fara piele invelite in bacon la cuptor
  3. Piept de pui rulat
  4. Rulada gordon
  5. File de piept de pui la cuptor

Preparate de porc

  1. Ceafa de porc la gratar
  2. Muschiulet de porc la gratar
  3. Cotlet la tigaie umplut, invelit in cascaval
  4. Muschiulet de porc umplut
  5. Muschiulet de porc impanat

Sosuri

  1. Sos de piper verde
  2. Sos de ustroi
  3. Sos gorgonzola
  4. Sos de cascaval
  5. Sos diavolo
  6. Sos brun

Garnituri

  1. Piure de cartofi
  2. Cartofi natur
  3. Cartofi sotati cu smantana si ustroi
  4. Pilaf de orez
  5. Mix de legume
  6. Cartof umplut cu branza de burduf si bacon

Salate

  1. Salata asortata de sezon (varza, rosii, castraveti)
  2. Salata taraneasca (rosii, castraveti, ceapa, ardei gras, masline)

Open Bar

  1. Bauturi racoritoare
  2. Cafea
  3. Bere Heineken
  4. Vin rosu/alb
  5. Bufet sampanie ... la discretie !





Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.