Meniuri Corporate
Când vine vorba de recepții, sunt alternative din belșug care să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi și exigente cerințe. Noi am făcut o selecție și supunem atenției cele mai recente tendințe culinare, pentru a vă asista în planificarea meniului evenimentului dvs.
Propunerile noastre sunt mai clasice sau mai avangardiste, cu note autentice de condimente, ingrediente și metode de gătit inspirate din diferite culturi ale lumii. Însă considerăm binevenite orice sugestii și preferințe din partea dvs.
Gustarea rece - este compus din 11 piese la alegerea dumneavoastră, din 52 de propuneri.
Supe - Ciorbe - gasiti propunerile de unde puteti alege supe sau ciorbe.
Fel principal – grație varietății lor, cărnurile permit prepararea unor feluri nenumărate. La jar, la cuptor, condimentate sau gratinate, savoarea lor nu încetează să ne încânte simțurile! Alegeți unul sau două feluri de carne și puneți originalitatea în valoare alături de o garnitură și un sos.
Open Bar – pachetul de băuturi alcoolice și răcoritoare în sistem de consum nelimitat vine să completeze oferta ospățului boieresc.
Meniul ROYAL include:
- Bauturi racoritoare
- Cafea
- Bere Heineken
- Vin rosu/alb
- Bufet sampanie ... la discretie !
Tort festiv - fie că au păstrat loc sau nu, oaspeții reușesc întotdeauna să savureze desertul. Alegeți din cele peste 15 modele, compoziția și forma care vă plac. pentru invitati se ofera - pachete invitati si prajituri pe mesele invitatilor.
Masa fructe exotice - pentru deliciul dvs oferim la alegere si masa cu fructe exotice.
Pentru iubitorii de dulce, fântâni cu ciocolată curgătoare sunt în centrul atenției. Bucățele de fructe proaspete pe bețișoare de lemn așteaptă să fie scufundate în crema lăptoasă și bogat aromată.
Tratarea oaspeților cu anumite feluri de mâncare preferate este un mod de exprimare despre cultura familială și experiențele de călătorie. Oaspeții pot afla mai multe despre mâncărurile alese printr-o explicație în scris pe cardul de meniu sau anunțat în timpul unui toast.
Discount 25% pentru zilele de Vineri si Duminica !
Echipa de ospatari se stabileste in functie de numarul
de invitati (extra meniu)
Se oferta la cerere decor sala !