1. Terasa
 

Terasa - Royal Calugareni

Salonul de evenimente - Royal Calugareni, este locul ideal unde va puteti organiza nunta, botezuri, intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa noastra amenajata in exteriorul salonului de evenimente, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa, adecvata celor mai rafinate gusturi.

Intr-o atmosfera distinsa, oaspetii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase diversificate, pregatite de maestrii nostrii bucatari.

Te invitam sa descoperi alaturi de noi, secretele unei petreceri de neuitat, alaturi de echipa noastra de profesionisti cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care iti vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare cat si pe intreaga durata a desfasurarii evenimentului pentru o reusita memorabila si garantata.

Va asteptam cu drag aici !
Acest site folose┼čte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.