1. Locatie sedinte foto
 

Locatie sedinte foto - Royal Calugareni

Rolul unei sedinte foto din ziua nuntii este una importanta, de a realiza cadre si portrete in care mirii arata cel mai bine. Este momentul in care fotograful isi poate folosi creativitatea si imaginatia pentru a crea imagini deosebite, diferite de cele "standard", cele care contin etape clasice ale nuntilor, imagini cu impact emotional si continut estetic.

Locatia aleasa pt sesiunea foto este deasemenea extrem de importanta, trebuie sa se potriveasca cu personalitatea si dorintele mirilor, dat totodata trebuie sa permita fotografului sa fie productiv.

Locatie sedinte foto - Royal Calugareni

Sesiunea se poate desfarura atat in exterior, cat si in interior.

Royal Calugareni dispune si pune la dispozitia dvs un statiu decorat cu flori, pod din lemn peste apa, decor rustic, peisaje mirifice pentru ca amintirea revederii pozelor facute in aceste locuri sa trezeasca aceasi vibratie si amintire placuta la fiecare revedere a imaginilor realizate in cadrul evenimentului.
Acest site folose┼čte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.