1. Cabana cazare invitati
 

Cabana odihna invitati - Royal Calugareni

Cazarea invitatilor din afara orasului sau din alte localitati reprezinta un aspect important in organizarea nuntii sau a altor evenimente mai ales ca el va reflecta importanta pe care o acorzi oaspetilor care au facut efortul de a calatori pentru a fi alaturi de voi in ziua nuntii.

Noi oferim oricarui oaspete care ne paseste pragul serviciile noastre de 5 stele care intruchipeaza excelenta, avand in minte in fiecare secunda nevoia acestuia de confort si rasfat, petrecut intr-o ambianta de neuitat si spatiul perfect pentru tine.

Royal Calugareni dispune si pune la dispozitia dvs 40 de locuri de cazare, fiecare dintre camerele dispune de urmatoarele dotari:

  • in fiecare camera: 3 sau 4 paturi
  • fiecare camera dispune de toaleta proprie
  • cabina de dus
  • aer conditionat (clima)
  • frigider
  • arbusti decorativi, alei pietruite, iluminate noaptea, pentru plimbari,
  • piscina - disponibila in sezonul cald - Vara

Servicii de cazare excelente pentru invitatii dvs daca dupa eveniment doresc sa poposeasca si sa se odihneasca, inainte de intoarcerea catre domiciliul acestora.

Cabana odihna invitati - Royal Calugareni

Ambianța rafinată, calitatea serviciilor și nu în ultimul rând savoarea preparatelor noastre vor fi apreciate la maxim de dumneavoastră și vor reprezenta ingredientul ideal pentru un eveniment perfect.

Te invitam sa descoperi alaturi de noi, secretele unei petreceri de neuitat, alaturi de echipa noastra de profesionisti cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care iti vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare cat si pe intreaga durata a desfasurarii evenimentului pentru o reusita memorabila si garantata.

Va asteptam cu drag aici !
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.