1. Servicii - Royal Calugareni
 

Nunti

Este un moment unic pe care il vrei inzestrat numai cu superlative. Te ajutam sa-ti indeplinesti dorinta pentru ca unul dintre superlativele cu care te vei mandri va fi chiar Royal Calugareni.
Nunti - Royal Calugareni Petreceri si Evenimente - Royal Calugareni

Petreceri si Evenimente

De la lansari de carte pana la prezentari de moda, Royal Calugareni, detine toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor astfel de evenimente pentru dvs.
 

Conferinte

Avem pentru tine locul ideal, fie ca trebuie sa organizezi o conferinta de presa sau o conferinta stiintifica, Royal Calugareni reperezinta un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate elementele ce iti sunt necesare.
Conferinte - Royal Calugareni Petreceri Corporate - Royal Calugareni

Petreceri Corporate

Ofera angajatilor companiei tale un eveniment de neuitat in conditiile pe care le merita. Fie ca este vorba de un petrecere tematica, Team Building, la Royal Calugareni gasiti toate elementele pentru a fi pe deplin multumit.
 

Training

Doriti sa oferiti angajatilor companiei dvs. posibilitatea de a dobandi noi cunostiinte sau abilitati pentru a deveni mai eficienti in atributiile lor. Pune-le la dispozitie un spatiu in care sa se simta confortabil: veniti la Royal Calugareni.
Training - Royal Calugareni Servicii Aditionale - Royal Calugareni

Servicii Aditionale

- Aranjamente florale (mese si prezidiu)
- Decoruri personalizate
- Invitatii, meniuri, cartonase personalizate
- Agenti de paza, Hostess
- Consiliere de specialitate
- DJ, lumini si sonorizare, artificii de interior
Acest site folose┼čte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.